OVER ONS

Uw pand is het visitekaartje van uw organisatie. Een schone werkomgeving is niet alleen voor uw medewerkers, maar ook voor uw klanten prettig. AMK Cleaning heeft jarenlange ervaring in schoonmaakwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van vele soorten panden.

 

Wij gaan net een stapje verder! Wij zijn een betrouwbare en service gerichte onderneming die afspraken altijd nakomt. Bij elk project staan wij voor een regelmatige kwaliteitscontrole en een goede communicatie met u als klant hoog in het vaandel.

Wij zijn een gecertificeerde onderneming in het bezit van:

- VCA
- Hoogwerker certificaat

WAT VINDEN WIJ BELANGRIJK?

Wij vinden het belangrijk dat u er van ons op aan kunt, dat gemaakte afspraken stipt nagekomen worden. Er wordt duidelijk met u als klant overlegd om verwachtingen en wensen na te komen of in beeld te krijgen. Zo kunnen wij zo goed mogelijk onze diensten afstemmen op de wensen van u als klant. Wij zijn flexibel en denken graag mee en voorzien u van advies met betrekking op de diensten die wij leveren.

 

Wij streven naar een goede en langdurige samenwerking.

REGIO

AMK Cleaning opereert op verschillende locaties. Walcheren is het centrale punt in de provincie Zeeland. Vanuit onze vestiging in Middelburg zijn wij beschikbaar in Zeeland en Brabant.

Wij voeren verschillende werkzaamheden uit voor:

- Winkels
- Fabrieken
- Appartementencomplexen
- Particulier

En nog veel meer!

MEER INFORMATIE?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden en locaties waar AMK Cleaning werkzaam is?

Neem dan gerust contact met ons op via:

Vraag nu vrijblijvend uw offerte aan: